Specialisatie in WordPress

Provoque media is gespecialiseerd in WordPress. Met dit CMS (Content Management System) kunt u op een gemakkelijke manier uw website beheren.
Dit systeem is aan de ‘achterkant’ van de website te benaderen voor het beheer. Aan de ‘voorkant’ van de website wordt, geheel naar wens en in uw eigen huisstijl, een professionele website ontwikkeld.

WordPress is het meest populaire content management systeem ter wereld. Zo’n 34% van alle websites op het internet gebruikt tegenwoordig WordPress als basis en dat is niet voor niets. Per dag worden er meer dan 500 websites ontwikkeld met WordPress (tegenover 60-80 met andere content management systemen).
Door zijn solide en gebruiksvriendelijke basis is dit systeem uitstekend voor zowel ervaren als beginnende website beheerders.

Provoque Media biedt hoogwaardige WordPress websites aan door specialistisch werk op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, snelheid, mobiel gebruik, beveiliging en vindbaarheid.
Bent u benieuwd naar ons werk? Kijk gerust naar voorbeelden van de projecten die Provoque Media heeft opgeleverd of neem vrijblijvend contact met ons op.

Portfolio Website Ontwikkeling