Website Ontwikkeling

Specialisatie in WordPress

Provoque media is gespecialiseerd in WordPress. Met dit CMS (Content Management System) kunt u op een gemakkelijke manier uw website beheren.
Dit systeem is aan de ‘achterkant’ van de website te benaderen voor het beheer. Aan de ‘voorkant’ van de website wordt, geheel naar wens en in uw eigen huisstijl, een professionele website ontwikkeld.

WordPress is het meest populaire content management systeem ter wereld. Zo’n 34% van alle websites op het internet gebruikt tegenwoordig WordPress als basis en dat is niet voor niets. Per dag worden er meer dan 500 websites ontwikkeld met WordPress (tegenover 60-80 met andere content management systemen).
Door zijn solide en gebruiksvriendelijke basis is dit systeem uitstekend voor zowel ervaren als beginnende website beheerders.

Provoque Media biedt hoogwaardige WordPress websites aan door specialistisch werk op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, snelheid, mobiel gebruik, beveiliging en vindbaarheid.
Bent u benieuwd naar ons werk? Kijk gerust naar voorbeelden van de projecten die Provoque Media heeft opgeleverd of neem vrijblijvend contact met ons op.

Recente Portfolio Website Ontwikkeling

Bekijk de volledige portfolio >

Beheer en Onderhoud

Tijd is kostbaar, zeker als u een drukke onderneming heeft. Niet iedereen heeft de middelen om een website regelmatig te updaten en bij te houden. Provoque Media biedt maandelijks beheer en onderhoud aan waardoor u zich hier geen zorgen meer over hoeft te maken.
In het beheer en onderhoud contract wordt uw website maandelijks ge-update met de laatste updates, wordt de veiligheid van uw website gecheckt en gewaarborgt, worden foutmeldingen en oneffenheden verholpen en kunt u uw nieuwe content door Provoque Media laten plaatsen op een professionele manier. Hierdoor hoeft u geen extra tijd te investeren in het bijhouden van uw nieuwe of bestaande website.

Wilt u meer informatie over het beheer en onderhoud? Neem dan vrijblijvend contact op.

Provoque Media beheerd de websites van o.a.