Tastbare verbinding met uw publiek

Door de komst van het digitale tijdperk en digitale marketing denken veel mensen dat drukwerk en geprinte marketing niet meer van deze tijd is, maar dat is het absoluut nog wel.

We kijken, zien, ruiken, voelen en proeven om de wereld beter te kunnen begrijpen. Via een beeldscherm geeft dit niet hetzelfde gevoel als ‘in het echt’. Een fysieke flyer, brochure of kaartje brengt meer connectie met zich mee dan een beeldscherm. Veel mensen worden hierdoor in zekere zin immuun voor alle digitale marketing e-mails, reclames en banners. Een geprint kaartje of boekje geeft de consument een gevoel van dat het ‘speciaal’ is.

Wanneer u geprinte media inzet voor uw onderneming zal dit een extra boost geven omdat u de consument aanspreekt die eigenlijk geen tijd heeft om uw e-mail nieuwsbrief, website of andere digitale media door te nemen. Een brochure, kaart of flyer kan worden doorgenomen op het moment dat de consument hier zelf voor kiest en wordt daar door gezien als minder in- en opdringend.

Bent u benieuwd hoe Provoque Media u hier op de beste manier in kan helpen? Neem van vrijblijvend contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Portfolio Print Media